Nick Kyrgios îi ironizează pe organizatorii US Open: „Îmi pregătesc combinezonul de protecţie”

  • Jucătorul australian a reacţionat pe contul de Twitter, la auzul veştii că US Open se va desfăşura
  • „Îmi voi pregăti combinezonul de protecţie” – a fost mesajul lui Kyrgios
  • Şi alţi jucători de top au dubii în privinţa turneului american
147 afișări
Imaginea articolului Nick Kyrgios îi ironizează pe organizatorii US Open: „Îmi pregătesc combinezonul de protecţie”

Nick Kyrgios

 
Nick Kyrgios a reacţionat ironic, la auzul veştii că organizatorii US Open vor ca turneul să se desfăşoare şi în acest an. Jucătorul australian a postat un mesaj pe contul său de Twitter. 
 
„Cei care trăiesc în SUA îşi doresc, bineînţeles, ca turneul să se joace. Egoişti! Îmi voi pregăti combinezonul de protecţie pentru momentul în care voi veni din Australia, iar la întoarcere va trebui să stau două săptămâni în carantină”, a reacţionat Kyrgios. 
 
Publicaţia Forbes a anunţat că organizatorii US Open sunt pe punctul de a anunţa că turneul se va desfăşura în perioada 31 august - 13 septembrie. Şi alţi jucători mari, precum Novak Djokovic, Rafael Nadal au spus că se vor gândi serios dacă vor participa la ediţia din acest an. Simona Halep şi Ashleigh Barty s-au arătat şi ele îngrijorate. Până acum, în Statele Unite ale Americii, s-au înregistrat peste două milioane de cazuri de coronavirus.  
 
Antrenamentul lui Kyrgios:

 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici