Nicolae Dică, antrenor FCSB: Nu aş putea antrena la Dinamo, dar în rest aş putea antrena oriunde

Nicolae Dică se gândeşte, în egală măsură, la parcursul pe care trebuie să-l aibă FCSB pentru prelungirea contractului, dar şi la cum va arăta viitorul său, în cazul în care nu va cuceri titlul dorit.

213 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică, antrenor FCSB: Nu aş putea antrena la Dinamo, dar în rest aş putea antrena oriunde

Nicolae Dică, antrenor FCSB: Nu aş putea antrena la Dinamo, dar în rest aş putea antrena oriunde

Finanţatorul vicecampioanei, Gigi Becali, l-a anunţat că nu i se va prelungi contractul dacă nu cucereşte campionatul, iar antrenorul a anunţat deja că ar fi dispus să preia o altă echipă din Liga 1, mai puţin Dinamo.

În conferinţa de presă premergătoare partidei cu CS U Craiova, de luni, ora 20:45, Dică a anunţat că are oferte, de care Becali nu ştie. Pus sub presiune, tehnicianul a recunoscut că nu ar refuza propunerea unei echipe din Liga 1, în cazul în care va rata obiectivul cu FCSB.

Dică a susţinut că ar refuza Dinamo, din cauza rivalităţii dintre cele două echipe, dar că nu ar spune "nu" CFR-ului: "Bineînţeles! De ce să nu antrenez? Nu aş putea antrena la Dinamo, dar în rest aş putea antrena oriunde, pentru că asta e meseria pe care mi-am ales-o, sunt profesionist. Aş merge oriunde. Am spus că aş antrena oriunde. Am petrecut acolo 6 luni (n.r. - la CFR), a fost o perioadă frumoasă. Am spus că aş merge oriunde", a recunoscut Dică, în ultima conferinţă de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici