Nicolae Forminte a renunţat la funcţia de antrenor-coordonator al lotului de gimnastică

Antrenorul lotului feminin de gimnastică a României, Nicolae Forminte, a anunţat, marţi, că renunţă la funcţia deţinută, informează www.prosport.ro.

65 afișări
Imaginea articolului Nicolae Forminte a renunţat la funcţia de antrenor-coordonator al lotului de gimnastică

Nicolae Forminte a renunţat la funcţia de antrenor-coordonator al lotului de gimnastică (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Am hotărât să renunţ la funcţia de antrenor-coordonator şi să mă despart de lotul de la Deva. Am luat această decizie ţinând cont de faptul că în proiectele pentru pregătirea echipei, în vederea JO de la Londra 2012, nu îmi găsesc locul.

Atâta timp cât federaţia a solicitat sprijinul domnului Octavian Bellu şi doamnei Mariana Bitang, consider că nu se mai are încredere în mine şi că locul meu nu mai e aici. Plec cu satisfacţia că las nişte copii buni, cu potenţial, şi mai ales că lotul se află într-o situaţie mult mai bună decât atunci când l-am preluat!", a declarat Forminte pentru www.prosport.ro.

Nicolae Forminte s-a aflat la conducerea lotului feminin de gimnastică din 2005, când l-a înlocuit pe Octavian Bellu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici