Nicolae Mitea a semnat un contract pe doi ani cu FC Petrolul Ploieşti

Fostul jucător al echipei Ajax Amsterdam, Nicolae Mitea, a semnat, miercuri după-amiază, un contract pe două sezoane cu FC Petrolul Ploieşti, anunţă site-ul oficial al clubului ploieştean.

240 afișări
Imaginea articolului Nicolae Mitea a semnat un contract pe doi ani cu FC Petrolul Ploieşti

Nicolae Mitea a semnat un contract pe doi ani cu FC Petrolul Ploieşti (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Potrivit site-ului oficial al FC Petrolul Ploieşti, Nicolae Mitea a semnat, miercuri după amiază, un contract pentru două sezoane cu gruparea din Ploieşti. Mitea a participat anterior la cantonamentul formaţiei ploieştene de la Sinaia.

Luni, mijlocaşul sârb Aleksandar Stoimirovic, în vârstă de 28 de ani şi atacantul Bodan Apostu au semnat angajamente cu FC Petrolul Ploieşti.

Contractul lui Stoimirovic este valabil patru ani, în timp ce Apostu a semnat pe trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici