Nicolae Stanciu a semnat pe cinci ani cu Steaua: Sunt fericit că am ajuns la cea mai iubită echipă din România

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a semnat un contract cu Steaua pentru o perioadă de cinci ani şi are stabilită o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro, a anunţat, miercuri, finanţatorul grupării "roş-albastre", Gigi Becali.

504 afișări
Imaginea articolului Nicolae Stanciu a semnat pe cinci ani cu Steaua: Sunt fericit că am ajuns la cea mai iubită echipă din România

Nicolae Stanciu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Mijlocaşul Nicolae Stanciu, care a semnat, miercuri, un contract pe cinci sezoane cu Steaua Bucureşti, s-a declarat fericit că a ajuns la cea mai iubită echipă din România.

Jucătorul va evolua la FC Vaslui până la finalul actualei ediţii de campionat, contractul intrând în vigoare din vară.

"Stanciu a semnat pe cinci ani. E unul dintre cei mai talentaţi jucători din ţară, doar că trebuie să muncească foarte mult. Când îl vedeam la Vaslui pe Stanciu eram invidios că Porumboiu are un atfel de jucător bun", a declarat Gigi Becali la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

Nicolae Stanciu a fost însoţit de impresarul Ana-Maria Prodan la negocierile care au durat o oră şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici