Nicolas Frey: Mutu sperie pe toată lumea, are evoluţii foarte bune

Fundaşul echipei Chievo Verona, Nicolas Frey, a declarat că atacantul Adrian Mutu sperie pe toată lumea prin evoluţiile foarte bune pe care le are, dar formaţia Fiorentina, adversara de duminică din Serie A, nu este formată numai din fotbalistul român, informează fiorentinanews.com.

21 afișări
Imaginea articolului Nicolas Frey: Mutu sperie pe toată lumea, are evoluţii foarte bune

Nicolas Frey: Mutu sperie pe toată lumea, are evoluţii foarte bune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adrian Mutu este un jucător care mereu a înscris multe goluri. Sperie pe toată lumea, are evoluţii foarte bune. Când este bine este cu adevărat un campion. Calităţile sale sunt indiscutabile. Însă Fiorentina nu înseamnă numai Mutu. Mă gândesc la Gilardino, la Santana, la alţii..", a spus Frey.

Formaţia Fiorentina va întâlni echipa Chievo Verona, duminică, de la ora 13.30, în etapa a X-a a campionatului Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici