Nicolo Napoli: Am fost ineficienţi, iar Gloria Bistriţa a venit peste noi şi a câştigat meciul

Antrenorul Nicolo Napoli a declarat, după înfrângerea suferită de Astra Ploieşti, sâmbătă, scor 1-3, cu Gloria Bistriţa, că regretă faptul că formaţia sa nu a fost destul de eficientă în ofensivă după marcarea golului de 1-1, ceea ce a făcut ca gruparea bistriţeană să obţină acest succes.

18 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli: Am fost ineficienţi, iar Gloria Bistriţa a venit peste noi şi a câştigat meciul

Nicolo Napoli: Am fost ineficienţi, iar Gloria Bistriţa a venit peste noi şi a câştigat meciul (Imagine: Bogdan Dănescu/Mediafax Foto)

"În prima repriză Gloria Bistriţa a construit mai mult ca noi, dar în partea a doua aproape 25 de minute i-am ţinut departe de poartă, perioadă în care am şi egalat. Din păcate am fost ineficienţi, Gloria a venit peste noi şi a luat avantaj, câştigând meciul. Arbitrajul a fost corect şi nepărtinitor, n-au fost momente decive. Regretă că după ce am egalat nu am izbutit să mai înscriem, dar portarul Gloriei a scos câteva mingi de gol", a precizat antrenorul italian, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Formaţia Gloria Bistriţa a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 3-1 (1-0), partida susţinută, pe teren propriu, în faţa echipei Astra Ploieşti, în runda a XX-a a Ligii I. Pentru gazde au marcat Moraes '32, '78 şi Mihalache '73 (autogol), în timp ce reuşita oaspeţilor a fost semnată de Silva '64.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici