Nicolo Napoli: E un rezultat just

Antrenorul formaţiei Astra Ploieşti, italianul Nicolo Napoli, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că victoria obţinută de echipa sa în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0, este un rezultat just.

18 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli: E un rezultat just

Nicolo Napoli: E un rezultat just (Imagine: Mediafax Foto)

"Felicit băieţii că au făcut un meci foarte bun la Târgu Jiu, pentru că era o partidă importantă. Sunt foarte mulţumit de acest rezultat, care este just şi foarte bun cu o echipă cu care ne batem la retrogradare. E normal să mă simt bine când echipa mea câştigă un meci. Sunt mulţumit şi că am ieşit de pe teren în aplauzele publicului. Noi ne pregătim deja pentru meciul cu Braşovul, am vorbit cu băieţii şi am stabilit că aceste prime patru etape sunt foarte importante pentru noi. Ne bucură mult această victorie şi aplauzele de la final, dar noi trebuie să muncim în continuare pentru ceea ce avem de făcut la Astra", a spus Napoli.

Nicolo Napoli a precizat că se aştepta la o replică mai bună din partea adversarilor. "Abordăm toate meciurile cu o mentalitate de învingători şi ne dorim să câştigăm. În prima parte a jocului Pandurii a avut câteva ocazii, dar în repriza a doua ei nu au avut niciun şut pe poartă. Noi am avut în a doua repriză numeroase ocazii de poartă şi am şi reuşit să marcăm de două ori. Mă aşteptam la o replică mai bună din partea celor de la Pandurii, dar e abia debutul returului şi poate e normal să înceapă mai greu. Dedic victoria echipei mele care a făcut un meci bun, dar şi stafului nostru precum şi preşedintelui Marcel Iancu care a fost îndepărtat de la echipă înaintea acestui meci", a menţionat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici