Nicuşor Stanciu (Unirea Alba Iulia) transferat la FC Vaslui pentru 240.000 de euro

Mijlocaşul Nicuşor Stanciu, 18 ani, este, începând de vineri, jucătorul formaţiei FC Vaslui, pentru transferul internaţionalului de tineret gruparea patronată de Adrian Porumboiu plătind suma de 240.000 euro Unirii Alba Iulia.

112 afișări

Stanciu a fost component al echipei naţionale "under 19" la turneul final al CE găzduit de România, în care a marcat singurul gol al formaţiei tricolore. El a debutat, la 2 septembrie, în reprezentativa de tineret la meciul cu Kazahstan, scor 1-1, din preliminariile CE, iar apoi a fost titular, marţi, în partida cu Letonia, câştigată de români cu 2-0, întâlnire în care a reuşit să deschidă scorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici