Nigeria: 15 fotbalişti au decedat în urma unui accident rutier

Cincisprezece fotbalişti nigerieni au decedat, duminică, în urma unui accident rutier ce a avut loc în apropiere de Akwanga, în zona centrală a ţării.

21 afișări
Imaginea articolului Nigeria: 15 fotbalişti au decedat în urma unui accident rutier

Nigeria: 15 fotbalişti au decedat în urma unui accident rutier

Preşedintele Federaţiei Nigeriene de Fotbal, Mohamed Sanusi, a confirmat că în urma accidentului respectiv au decedat 15 jucători ai echipei FC Jimeta.

"Echipa se deplasa la Abuja pentru un meci de campionat. Autocarul a fost implicat într-un accident şi 11 fotbalişti au decedat la faţa locului, după care alţi patru jucători au murit la spital. În plus, doi fotbalişti se află în stare gravă. Este o zi tristă pentru fotbalul nigerian", a spus Sanusi.

Luna trecută, 18 jucătoare de fotbal au decedat tot în Nigeria, într-un accident rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici