Noi dezvăluiri în cazul morţii lui Emiliano Sala: Pilotul avionului în care şi-a pierdut viaţa fotbalistul nu avea licenţă de zbor

  • David Ibbotson, pilotul avionului în care a murit Emiliano Sala, nu avea licenţă de zbor, arată un raport lansat de Secţia de Investigaţie a Accidentelor Aviatice, citat de BBC.
  • Emiliano Sala călătorea spre Cardiff atunci când avionul în care era s-a prăbuşit.
  • Cadavrul fotbalistului a fost recuperat în luna februarie a anului 2019
901 afișări
Imaginea articolului Noi dezvăluiri în cazul morţii lui Emiliano Sala: Pilotul avionului în care şi-a pierdut viaţa fotbalistul nu avea licenţă de zbor

Pilotul avionului prăbuşit în care şi-a pierdut viaţa Emiliano Sala nu avea licenţă de zbor

Se pare că pilotul a pierdut controlul aeronavei în timp ce îl conducea pe Sala din Nantes în Cardiff, iar avionul s-a prăbuşit în Canalul Mânecii.

Ibbotson, al cărui corp nu a fost găsit, nu era licenţiat pentru tragicul zbor, potrivit unui raport lansat de Secţia de Investigaţie a Accidentelor Aviatice.

„Pierderea controlului s-a produs cel mai probabil pentru că zborul nu a fost efectuat în concordanţă cu standardele de siguranţă aplicabile operaţiunilor comerciale. Zborul a fost efectuat noaptea, în condiţii de vreme instabilă, în ciuda faptul că pilotul nu era pregătit pentru zborurile de noapte”, se arată în raportul emis de Secţia de Investigaţie a Accidentelor Aviatice.

Emiliano Sala călătorea spre Cardiff, după ce reuşise un transfer de 15 milioane de lire sterline de la Nantes. Avionul s-a prăbuşit în Canalul Mânecii, în drumul său spre capitala Ţării Galilor.

Cadavrul lui Sala a fost recuperat în luna februarie a anului 2019 şi a fost trimis în Argentina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici