Nonda: Ştiam că o victorie ne va da moral înaintea derbiului cu Fenerbahce

Fotbalistul echipei Galatasaray, Shabani Nonda, a declarat că el şi coechipierii lui au făcut tot ce au putut pentru a câştiga meciul cu Dinamo, scor 4-1, deoarece ştiau că o victorie le va da moral înaintea derbiului cu Fenerbahce, din campionatul Turciei.

14 afișări
Imaginea articolului Nonda: Ştiam că o victorie ne va da moral înaintea derbiului cu Fenerbahce

Nonda: Ştiam că o victorie ne va da moral înaintea derbiului cu Fenerbahce (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

"Echipa a fost bine organizată, fiecare a jucat bine acolo unde a fost plasat. Am făcut frumos ceea ce trebuia. Ştiam că o victorie va avea efect positiv asupra noastră înaintea derbiului cu Fenerbahce, aşa că am făcut tot ce am putut", a spus Nonda.

Dinamo Bucureşti a pierdut, joi, în deplasare, cu scorul de 1-4 (0-2), meciul susţinut în compania formaţiei turce Galatasaray Istanbul, contând pentru etapa a treia a grupei F a Ligii Europa. Golurile turcilor au fost marcate de Kewell '32, Nonda '42, '46 şi Elano '58 din penalti, iar pentru dinamovişti a înscris N'Doye, în minutul 61.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici