Dinamo a fost învinsă de Galatasaray, scor 4-1, în Liga Europa

Echipa Dinamo Bucureşti a pierdut, joi, în deplasare, cu scorul de 1-4 (0-2), meciul susţinut în compania formaţiei turce Galatasaray Istanbul, contând pentru etapa a treia a grupei F a Ligii Europa.

57 afișări
Imaginea articolului Dinamo a fost învinsă de Galatasaray, scor 4-1, în Liga Europa

Galatasaray Istanbul - Dinamo Bucureşti, scor 4-1 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile turcilor au fost marcate de Kewell '32, Nonda '42, '46 şi Elano '58 din penalti, iar pentru dinamovişti a înscris N'Doye, în minutul 61.

Galatasaray a deschis scorul în minutul 32, atunci când Kewell a aruncat un balon în careul dinamoviştilor, Servet Cetin a ratat intervenţia, dar mingea l-a păcălit şi pe portarul Dolha şi a intrat în poartă.

În minutul 42, Keita a pătruns pe partea dreaptă, a centrat în mijlocul careului şi Nonda l-a învins pe Dolha cu un şut plasat.

În primul minut al reprizei secunde, Keita a centrat din partea dreaptă, Dolha a ratat intervenţia, iar Nonda a înscris de la 6 metri în poarta goală.

Scorul a devenit 4-0 în minutul 58, atunci când brazilianul Elano a transformat un penalti dictat pentru un fault comis de Diabate asupra lui Aydin.

Golul de onoare al dinamoviştilor a fost înscris de N'Doye, în minutul 61, care a prelungit în plasă un balon centrat de pe partea dreaptă de Boştină.

Galatasaray: 25. Leo Franco - 55. Sabri (3. Ugur Ucar '67), 14. Mehmet Topal, 76. Servet Cetin, 88. Caner Erkin - 16. Mustafa Sarp, 18. Ayhan (8. Bariş Ozbek '75) - 11. Keita (7. Aydin '55), 9. Elano, 19. Kewell - 20 Nonda. Antrenor: Frank Rijkaard.

Dinamo: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 18. L. Goian, 30. Tamaş, 2. Diabate - 6. L. Rus (8. Boştină '46), 29. O. N'Doye - 22. Torje (99. Cl. Niculescu '75), 20. Ad. Cristea, 31. Alexe (7. Zicu '59) - 17. A. Cristea. Antrenor: Ion Marin.

Cartonaşe galbene: Ayhan '50, Kewell '64 / N'Doye '64

Arbitri: Martin Ingvarsson (central) - Magnus Sjoblom, Peter Martinsson (asistenţi) - Daniel Stalhammar, Michael Lerjeus (asistenţi suplimentari) - Magnus Ahlsen (rezervă) - toţi Suedia.

Delegat UEFA: Petr Fousek (Cehia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici