Norvegia-Spania, în finala CE din Macedonia

Echipele naţionale de handbal feminin ale Norvegiei şi Spaniei vor disputa, duminică, finala Campionatului European din Macedonia, după ce au dispus în penultimul act de Rusia, respectiv Germania.

16 afișări
Imaginea articolului Norvegia-Spania, în finala CE din Macedonia

Norvegia-Spania, în finala CE din Macedonia (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Spania s-a calificat, sâmbătă, surprinzător, în finală, după ce a învins în semifinale Germania, cu scorul de 32-29 (12-13), în timp ce Norvegia nu a avut vreo problemă în disputa cu campioana mondială Rusia, scor 24-18 (12-7).

Astfel, duminică, finala se va juca între Spania şi Norvegia, în timp ce pentru medalia de bronz se vor duela învinsele din semifinale, Germania şi Rusia.

Citeşte şi:

România, locul cinci la CE din Macedonia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici