NOTĂ: Conferinţă de presă ANST

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret organizează, luni, de la ora 14.00, la sediul din strada Vasile Conta, sala Gheorghe Hagi, o conferinţă de presă având ca temă incidentele de la meciul Steaua-Dinamo.

15 afișări

La întrunirea ce va preceda conferinţa de presă vor participa vicepreşedintele ANST, Sorin Moldovan, în calitate de preşedinte al Comisiei Naţionale de Acţiune Împotriva Violenţei în Sport, colonelul Aurel Moise (Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Direcţia Ordine şi Siguranţă Publică), comisar şef Viorel Tănase (Inspectoratul General al Poliţiei Române, Direcţia Ordine Publică), Sorin Cojocaru (Federaţia Română de Fotbal) şi Sorin Buhaş (director Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici