Nou-promovata FC U Craiova 1948 a adus un fotbalist care i-a dat două goluri în sezonul trecut

  • Formaţia din Bănie, intrată pe prima scenă, se grăbeşte pentru sezonul viitor.
  • Juan Bauza are 25 de ani şi vine de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.
  • Argentinianul are un CV important, iar în România a venit în februarie 2020.
160 afișări
Imaginea articolului Nou-promovata FC U Craiova 1948 a adus un fotbalist care i-a dat două goluri în sezonul trecut

Nou-promovata FC U Craiova 1948 a adus un fotbalist care i-a dat două goluri în sezonul trecut

FC U Craiova 1948, nou-promovată în Liga I de fotbal, a perfectat primul său transfer pentru sezonul viitor, mijlocaşul ofensiv argentinian Juan Bauza, de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, potrivit paginii de Facebook a clubului din Bănie.

Bauza (25 ani) a mai evoluat în cariera sa la Club Atletico Colon, CD Juventud Unida Gualeguaychu, Gimnasia y Esgrima de Mendoza şi la echipa poloneză Gornik Zabrze, iar din februarie 2020 se află la Miercurea Ciuc.

Sud-americanul a marcat în acest sezon 6 goluri în 27 de partide pentru FK Csikszereda, înscriind de două ori împotriva craiovenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici