Novak Djokovic, marcat de copilăria trăită în sărăcie: "Tata a pus 10 mărci pe masă. Erau toţi banii noştri"

  • Novak Djokovic este liderul ATP şi unul dintre cei mai bogaţi tenismeni din lume
  • Jucătorul sârb a povestit că în copilărie era foarte sărac
  • Djokovic, care are în palmares 17 titluri de Grand Slam, a împlinit vineri, 22 mai, vârsta de 33 de ani
1056 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic, marcat de copilăria trăită în sărăcie: "Tata a pus 10 mărci pe masă. Erau toţi banii noştri"

Novak Djokovic, marcat de copilăria trăită în sărăcie: "Tata a pus 10 mărci pe masă. Erau toţi banii noştri"

Tenismenul Novak Djokovic, actualul lider în ierarhia mondială, a avut o copilărie extrem de dificilă. Jucătorul sârb, în vârstă de 33 de ani, care a câştigat 143 de milioane de dolari din tenis, a fost greu încercat în anii '90. Djokovic a povestit că familia lui trebuia să supravieţuiască mai multe zile la rând cu doar 10 mărci.

"Părinţii te învaţă lucrurile fundamentale ale vieţii. Ei m-au făcut să înţeleg că este important să conştientizez cât cheltuiesc şi cât economisesc. A contat şi felul în care am crescut. Mi-amintesc când tata a pus 10 mărci pe masă. Erau toţi banii noştri.

Aceste situaţii au fost lecţii importante despre bani.  Pe bani trebuie să îi respecţi, pentru că se câştigă greu. Iar când îi ai îţi oferă o viaţă mai uşoară, dar nu îţi aduc fericire, acesta este un lucru complet diferit".

Vineri, 22 mai, Novak Djokovic a împlinit 33 de ani. Jucătorul a locuit în ultimele două luni în Spania, Marbella, acolo unde a şi început antrenamentele.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☄️☄️☄️

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

May 20, 2020 at 5:40am PDT

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici