Novak Djokovic spulberă tot ce întâlneşte în cale: a 25-a victorie consecutivă la Australian Open şi sfert de finală

Deşi se tot plânge de probleme medicale, purtând un bandaj la picior, sârbul Novak Djokovic s-a calificat luni la amiază, fărăr emoţii, în sferturile de finală ale Grand Slam-ului Australian Open, învingând categoric în turul patru pe favoritul local Alex De Minaur (24 ATP), în trei seturi, cedând doar cinci game-uri.

288 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic spulberă tot ce întâlneşte în cale: a 25-a victorie consecutivă la Australian Open şi sfert de finală

Novak Djokovic spulberă tot ce întâneşte în cale: a 25-a victorie consecutivă la Australian Open şi sfert de finală

Djokovic s-a impus cu 6-2, 6-1, 6-2, în două ore şi 7 minute, într-un meci la al cărui final a recunoscut că ia antinflamatoare pentru a administra problema medicală cu care se confruntă la coapsa stângă, dar că în acest meci s-a simţit bine, jocul său nefiind afectat de accidentare.

Meciul nu a avut istoric, Novak Djokovic cerându-şi scuze spectatorilor, la interviul de pe teren, luat de Jim Courier, că meciul a durat atât de puţin. El a obţinut cea de a 25-a victorie consecutivă la Australian Open, după ce anul trecut a fost exclus de la turneu.

În sferturile de finală, Djokovic îl va întâlni pe rusul Andrey Rublev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici