Numai lui i se putea întâmpla! Ce-a păţit Luţu când a încercat să se dopeze!

Ionuţ Luţu povesteşte cum era în cantonament cu Universitatea Craiova la "Lia Manoliu", în incinta complexului. Se întâmpla în primăvara lui '97, juca semifinala cu Farul Constanţa. Erau în hotel el şi foarte mulţi sportivi, potrivit www.prosport.ro.

34 afișări
Imaginea articolului Numai lui i se putea întâmpla! Ce-a păţit Luţu când a încercat să se dopeze!

Numai lui i se putea întâmpla! Ce-a păţit Luţu când a încercat să se dopeze! (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

În dimineaţa meciului, mă uitam la ăştia la haltere, cum trag ei pe-acolo. Le-am zis lui Traian Cihărean şi Adrian Matiaş, foşti campioni: "Bă, daţi-mi şi mie o pastilă de-asta de vă dă putere, ca să am şi eu forţă să trag la poartă mai tare!" . Mi-au dat două pastile de-alea albe şi mi-au zis: "Ia, mă, astea două, dar să nu stai nici la pauză, că dacă stai, te-ai dus dreacu'!". Până la pauză, am dat două goluri, am fost cel mai bun. La pauză, mă mişcam, dădeam din mâini şi din picioare, eu mă agitam, şi m-a luat nea Zamfir: "Stai, mă dreacu' jos, că mă încurci şi nu pot să vă explic ce trebuie să facem!".

Citeşte mai multe pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici