O medalie de argint şi două de bronz pentru România, la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Sportivii români au obţinut, sâmbătă, o medalie de argint şi nouă de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar O'Vello (Portugalia), informează site-ul oficial al competiţiei.

132 afișări
Imaginea articolului O medalie de argint şi două de bronz pentru România, la Campionatele Europene de kaiac-canoe

O medalie de argint şi două de bronz pentru România, la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Medalia de argint a fost câştigată de echipajul de canoe 4 format din Florin Comănici, Gabriel Gheoca, Cătălin Costache şi Iosif Chirilă, pe distanţa de 1000 de metri, cu timpul de 3 minute, 24 de secunde şi 498 de miimi. Proba a fost câştigată de un echipaj din Belarus, cu timpul 3:23.773.

În proba feminină de kaiac 2 pe distanţa de 1000 de metri, echipajul Irina Lauric/Bianca Pleşca s-a clasat pe locul 3, cu timpul 3:38.835, iar la caiac2 masculin tot la 1000 de metri Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi au obţinut bronzul, cu timpul 3:36.453.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici