O schioare italiană a decedat la numai 17 ani, după ce s-a simţit rău după o competiţie

O schioare italiană, în vârstă de numai 17 ani, a decedat, vineri, la un spital din Freiburg, după ce s-a simţit rău la hotelul unde era cazată la Schonach (Germania), unde participase la o probă din cadrul Cupei Continentale, a anunţat, sâmbătă, forul italian de specialitate.

33 afișări

Transportată cu elicopterul la un spital universitar, Simona Senoner, originară din Santa Cristina, în apropiere de Bolzano, specialistă în proba de sărituri cu schiurile, a fost menţinută artificial în viaţă până vineri după-amiază. Potrivit primelor indicii, este vorba despre o moarte naturală.

Federaţia Italiană a Sporturilor de iarnă a indicat că, în semn de doliu, reprezentanţii echipelor Italiei care vor participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la diferite competiţii (schi alpin, schi fond) vor purta banderole negre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici