Oficial! Simona Halep a făcut anunţul. Când se va căsători cu Toni Iuruc

Simona Halep se mărită săptămâna viitoare cu Toni Iuruc. Cei doi s-au logodit în luna iunie.

4241 afișări
Imaginea articolului Oficial! Simona Halep a făcut anunţul. Când se va căsători cu Toni Iuruc

Oficial! Simona Halep a făcut anunţul. Când se va căsători cu Toni Iuruc

Revenită în ţară după US Open, Simona Halep a declarat că o aşteaptă câteva zile de pauză, pentru că este foarte obosită. Apoi va continua antrenamentele.

„Voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta, ce a mai rămas, şi să mă pregătesc mai mult decât înainte”, a spus Halep.

Ziariştii prezenţi la aeroport i-au spus că urmează o săptămână frumoasă pentru ea.

„Da, domnul Ţiriac m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoţii”, a adăugat Halep.

Emoţiile sunt diferite faţă de cele de pe teren, pentru că „aici e mult mai important pasul”: „sunt bucuroasă că se întâmplă”.

Nunta va avea loc pe 15 septembrie. Simona Halep şi Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici