Ogăraru ar putea ajunge la Twente

Internaţionalul român George Ogăraru, care a fost pus pe lista de transferuri de noul antrenor al echipei Ajax Amsterdam, Marco van Basten, ar putea ajunge la o altă formaţie olandeză, Twente Enschede, la schimb cu fundaşul Robbie Wielaert, potrivit site-ului goal.com

8 afișări
Imaginea articolului Ogăraru ar putea ajunge la Twente

Ogăraru ar putea ajunge la Twente (Imagine: Mediafax Foto)

Jurgen Colin, Kenneth Perez şi George Ogăraru sunt jucătorii vizaţi de conducerea grupăriii din Amsterdam, la care este legitimat şi Nicolae Mitea, pentru un eventual schimb cu Wielaert, fundaşul în vârstă de 29 de ani al echipei Twente, care va juca în al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, împotriva formaţiei Arsenal Londra.

Preşedintele Joop Munsterman se aşteaptă însă ca Wielaert să nu plece din Enschede. "Nu este un gest frumos din partea lui Ajax să îl cumpere cu doar câteva zile înaintea unui meci important pentru noi, cel cu Arsenal", a declarat oficialul de la Twente, care a refuzat deja o ofertă financiară pentru apărătorul olandez. Directorul sportiv al "Lăncierilor", Danny Blind, a schimbat strategia şi încearcă să-l aducă pe Robbie Wielaert fără să plătească niciun ban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici