Ogăraru, înlocuitorul lui Hagi la Viitorul? Mesajul criptic postat pe net

  • Gică Hagi a renunţat la poziţia de manager la Viitorul şi îşi caută înlocuitor
  • George Ogăraru a postat un mesaj misterior pe internet şi apoi nu a dorit să confirme că se întoarce la Viitorul
  • Ogăraru a fost timp de un an director de scouting şi relaţii internaţionale la Viitorul
2974 afișări
Imaginea articolului Ogăraru, înlocuitorul lui Hagi la Viitorul? Mesajul criptic postat pe net

Ogăraru, înlocuitorul lui Hagi la Viitorul?

Gică Hagi nu mai este antrenorul Viitorului, însă rămâne patronul echipei. Iar el îşi va alege succesorul de pe bancă. Ultimul nume apărut: George Ogăraru. Acesta a fost director de scouting la club între ianuarie 2019 şi ianuarie 2020 şi a antrenat şi la juniorii lui Ajax. Ogăraru a postat o imagine criptică pe reţelele de socializare şi a amplificat speculaţiile.

Ogăraru nu a dorit să confirme că noul proiect pe care îl va începe este de antrenor la Viitorul. El a mai antrenat-o în fotbalul românesc pe Universitatea Cluj în sezonul 2014/2015.
 
”Deocamdată nu pot să vorbesc despre asta, în momentul în care se va finaliza, atunci am să anunţ şi destinaţia. Deocamdată nu pot să vorbesc nimic despre ce urmează, doar e un tease. Chiar dacă (Hagi) a plecat din funcţia de antrenor şi eu cred că o să fie foarte aproape de banca tehnică, nu se va desprinde total”, a declarat George Ogăraru pentru Mediafax.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici