Ogăraru: LC este o pălărie mare, dar depinde cum o porţi ca să nu-ţi cadă

Fundaşul dreapta al echipei Steaua, George Ogăraru, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Liga Campionilor este o "pălărie mare", dar depinde doar de modul în care o porţi ca aceasta să nu cadă de pe cap.

18 afișări
Imaginea articolului Ogăraru: LC este o pălărie mare, dar depinde cum o porţi ca să nu-ţi cadă

Ogăraru: LC este o pălărie mare, dar depinde cum o porţi ca să nu-ţi cadă (Imagine: Mediafax Foto)

"Liga Campionilor este o pălărie mare, dar depinde cum o porţi. Dacă o porţi cu grijă, nu îţi va cădea de pe cap. Pentru noi Liga Campionilor a fost o competiţie dificilă şi nu am reuşit să trecem de grupe. Sperăm să câştigăm campionatul ca să ne calificăm direct în faza grupelor şi să avem o siguranţă financiară ca să facem investiţii. A fost un meci la Firenze unde ne-am luptat de la egal la egal şi a mai fost o repriză cu Olympique Lyon, pe care am dominat-o, dar e prea puţin", a spus Ogăraru.

George Ogăraru nu crede că va putea evolua pe toată durata partidei cu Fiorentina, din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor. "E greu să duc 90 de minute, pentru că vin după două săptămâni în care nu am alergat. Abia la începutul săptămânii am revenit şi am încercat să-mi adaptez antrenamentele la jocul echipei", a completat Ogăraru.

Fundaşul stelist speră ca scandările suporterilor să încurajeze echipa, iar acestea să nu-l vizeze pe patronul Gigi Becali sau pe atacantul român al Fiorentinei, Adrian Mutu. "Avem un jucător suspendat foarte important şi avem nevoie de suportul publicului, iar mâine să lase răfuielile personale la adresa patronului şi a lui Adrian Mutu şi să ne susţină ca să ne calificăm în Cupa UEFA. Cu siguranţă că există ostilităţi, dar depinde la ce nivel. Mutu va fi huiduit pentru că e cel mai bun de la Fiorentina. Într-un fel şi el a provocat acest scandal. Sperăm să aibă o surpriză şi la cum va fi primit de spectatori, dar şi la rezultatul partidei", a subliniat Ogăraru.

Citeşte şi

Lovin: Sper ca mâine să ţinem un moment de reculegere în memoria lui Dossey

Munteanu: Cred că Mutu va fi şi fluierat dar şi respectat

Peste 700 de jandarmi la meciul Steaua - Fiorentina

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici