Ogăraru: Rămân cu satisfacţia că am ajutat echipa României să se califice la Euro

Fundaşul echipei Ajax Amsterdam, George Ogăraru, a declarat, miercuri, pe site-ul personal, după ce a aflat că nu va face parte din lotul României pentru Euro-2008, că rămâne cu satisfacţia de a fi contribuit la realizarea calificării.

18 afișări
Imaginea articolului Ogăraru: Rămân cu satisfacţia că am ajutat echipa României să se califice la Euro

Ogăraru: Rămân cu satisfacţia că am ajutat echipa României să se califice la Euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Succes România! Pentru un copil care iubeşte fotbalul, să fie cândva prezent la un Campionat European, este un vis… pentru orice fotbalist reprezintă unul din principalele obiective ale carierei, moment în care poţi atinge apogeul acesteia. Din câte mi-au spus diferiţi colegi, «acolo» se naşte un sentiment aparte. Aşa şi trebuie să fie, dacă, doar ca simplu telespectator, nu am trăit vreun meci mai intens decât cele ale naţionalei în astfel de competiţii. Cred că nu are rost să mai menţionez starea mea de spirit în urma deciziei selecţionerului de a renunţa la serviciile mele pentru acest turneu final. Rămân însă cu satisfacţia că am putut ajuta această frumoasă echipă să se califice şi sper ca cei aleşi să facă «acolo» meciurile carierei lor, iar la sfârşit să fim cu toţii mândri de echipa naţionala a României. Baftă băieţi!", a scris Ogăraru pe blogul său.

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a anunţat, miercuri, numele celor 12 jucători din străinătate care se vor prezenta la 22 mai pentru cantonamentul de pregătire dinaintea Euro-2008, Ogăraru nefăcând parte din lot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici