Omagiu adus lui Jonah Lomu la Auckland - VIDEO

Familia şi prietenii lui Jonah Lomu i-au adus un omagiu, sâmbătă, la Manuaku, fostului rugbist, decedat săptămâna trecută la Auckland, la doar 40 de ani, din cauza unei crize cardiace.

208 afișări
Imaginea articolului Omagiu adus lui Jonah Lomu la Auckland - VIDEO

Omagiu adus lui Jonah Lomu la Auckland - VIDEO

În timpul acestei ceremonii, numită Aho Faka Famili (Ziua Familiei), apropiaţii lui Lomu s-au îmbrăcat în ţinuta tradiţională All Blacks.

Fostul rugbist neo-zeelandez Jonah Lomu a încetat din viaţă, în 18 noiembrie, la Auckland, la 40 de ani.

Lomu avea probleme cu rinichii, el fiind diagnosticat cu sindromul nefrotic în 1997, fiind nevoit să se retragă din activitate în 2002. El a fost supus unui transplant renal în 2004, reuşind să-şi reia cariera pentru scurt timp. În 2011, boala a recidivat.

O ceremonie pe arena Eden Park din Auckland va avea loc, luni, 30 noiembrie, fiind aşteptate peste 50.000 de persoane.

Jonah Lomu va fi înmormânat la 1 decembrie.

Puternic (1,96 m, 115 kg) şi foarte rapid, el a marcat 37 de eseuri în 63 de selecţii, în perioada 1994 - 2002 în tricoul All Black şi a fost finalist al Cupei Mondiale din 1995.

El era căsătorit cu Nadene şi avea doi copii, Brayley (6 ani) şi Dhyreille (5 ani).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici