Oncescu îl va întâlni pe polonezul Artur Glowinski, în primul meci profesionist al său în România

Cvadruplul campion mondial Ion Oncescu îl va întâlni pe polonezul Artur Glowinski, luni, la Bucureşti, în primul său meci de skandenberg profesionist în România, informează Asociaţia Română de Skandenberg, "Braţ de Fier".

8 afișări

Meciul se va desfăşura sub egida Armfight Vendetta PAL (Professional Armwrestling League - Liga Profesionistă de Skandenberg), la categoria +95 kg, braţul stâng, în sistemul cel mai bun din 6 runde.

Ion Oncescu este cvadruplu campion mondial WAF ( 2 titluri în 2007 în Bulgaria la categoria 90 kg, braţul stâng şi drept, şi 2 titluri în 2008 în Canada la catogoria 100 kg, braţul stâng şi drept). De asemenea, el este de 10 ani campionul României la skandenberg. În liga PAL, Oncescu a disputat până în prezent doar două meciuri.

Artur Glowinski este multiplu campion al Poloniei. El a luptat până acum de 9 ori în meciuri tip Vendetta PAL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici