Oprea: Nu avem nicio scuză dacă nu batem Sportul după meciul extraordinar făcut în Cupa României

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa este obligată să câştige meciul de sâmbătă, cu Sportul, cu atât mai mult cu cât miercuri, în Cupa României a eliminat pe FC Timişoara, în urma unui joc foarte bun.

13 afișări
Imaginea articolului Oprea: Nu avem nicio scuză dacă nu batem Sportul după meciul extraordinar făcut în Cupa României

Oprea: Nu avem nicio scuză dacă nu batem Sportul după meciul extraordinar făcut în Cupa României (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Chiar dacă în Cupă am făcut meciuri foarte bune, în campionat suferim foarte tare şi acest lucru se vede în clasament. Nu avem altă variantă decât victoria în meciul cu Sportul. Nu ne va fi uşor, pentru că Sportul este un adversar destul de dificil pe care nu prea ştii de unde să îl apuci, însă chiar şi aşa nu avem niciun fel de scuză dacă nu îi batem. Am făcut un meci extraordinar cu Timişoara, am demonstrat că putem să jucăm şi foarte bine, indiferent de adversarul pe care îl avem în faţă, astfel că la fel trebuie să facem şi cu Sportul. Cupa a trecut, nu ne mai gândim la ea, acum trebuie să ne concentrăm la cele cinci partide pe care le mai avem de jucat în campionat şi în care ne-am propus să luăm cât mai multe puncte pentru a intra şi noi liniştiţi în iarnă", a spus Oprea.

Antrenorul ardelenilor a precizat că nu are o preferinţă anume pentru semifinalele Cupei României, însă este important ca echipa să facă tot ce este posibil pentru a ajunge să joace în premieră finala la Braşov. "Având în vedere că finala se va juca la Braşov, este firesc să ne dorim să ajungem acolo. Indiferent de adversarul cu care vom pica, este clar că vom pune fundul la bătaie şi vom da totul pentru calificare. Am auzit şi eu că alţii spun că vor să pice cu noi că am fi un adversar mai accesibil, dar aţi văzut cu toţii ce surprize a dat cupa şi în acest an. Meciurile de campionat nu se compară cu cele de cupă, asta e clar".

În partida cu Sportul, de la FC Braşov vor lipsi Cristi Ionescu, accidentat şi Attila Hadnagy, suspendat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici