Oradea n-a permis Clujului să se desprindă în finala Ligii Naţionale de baschet masculin

  • Finala Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM) dintre U BT Cluj şi CSM Oradea a ajuns marţi la episodul 3.
  • Bihorenii s-au impus pe teren propriu, în Arena Antonio Alexe, şi au redus din diferenţă la general.
  • Clujenii câştigaseră primele două meciuri.
93 afișări
Imaginea articolului Oradea n-a permis Clujului să se desprindă în finala Ligii Naţionale de baschet masculin

Oradea n-a permis Clujului să se desprindă în finala Ligii Naţionale de baschet masculin

CSM Oradea - U BT Cluj 75-71 (27-21, 12-17, 13-15, 23-18)

Orădenii au început mai bine şi au condus în permanenţă, pe alocuri chiar cu 11 puncte, în primul sfert. Următoarele 10 minute au fost mai echilibrate, cele două echipe intrând la vestiare cu o diferenţă de un singur punct în favoarea gazdelor (39-38).

Clujenii au revenit mai motivaţi de la vestiare şi au trecut pentru câteva minute în avantaj, încheind sfertu 3 cu un punct în faţă (52-53).

Orădenii au replicat în ultimul sfert, trecând din nou în avantaj cu 7-8 puncte. Avantaj păstrat până la final, chiar dacă U BT Cluj s-a mai apropiat o dată, la 73-71, pe final.

S-a încheiat 75-71 şi finala continuă cu meciul 4, care va avea loc joi, tot la Oradea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici