Oţelul Galaţi face a 12-a remiză a sezonului şi rămâne neînvinsă în deplasare în Superligă

  • FC Voluntari şi Oţelul Galaţi au remizat luni seara, într-un meci jucat la temperaturi minime în jurul a zero grade, în etapa a 22-a a Superligii.
  • Partida s-a încheiat 1-1 (0-1), după ce oaspeţii au condus mai bine de 70 de minute.
140 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi face a 12-a remiză a sezonului şi rămâne neînvinsă în deplasare în Superligă

Sursă foto: Facebook/Oţelul Galaţi

Cisse a deschis scorul în minutul 11 pentru oţelari, cu o lovitură de cap din faţa porţii, după centrarea din corner a lui Bodişteanu.

Zivulici putea majora pentru oaspeţi în două rânduri, după faze identice, acesta reluând înafara cadrului porţii mingea centrată din corner.

În minutul 55, FC Voluntari a primit lovitură de pedeapsă, dar Istvan Kovacs a anulat decizia, după consultarea sistemului VAR.

Maciel a marcat apoi un prim gol anulat pe motiv de offside, pentru ca în minutul 80 Boboc să restabilească egalitatea, după o pasă foarte bună în faţa porţii, venită de la Carnat.

Oţelul Galaţi obţine a 12-a remiză a sezonului şi rămâne invincibilă în deplasare, iar cu 27 de puncte se situează momentan pe locul 10.

FC Voluntari are 25 de puncte şi ocupă poziţia 12.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici