Oţelul Galaţi - FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I

Formaţia Oţelul Galaţi a remizat, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei FC Timişoara, scor 3-3 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a Ligii I, în care gazdele au condus până în minutul 90.

46 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi - FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I

Oţelul Galaţi - FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I

Golurile au fost marcate de Axente, în minutele 24 şi 43, Ibeh '55, pentru gazde, respectiv Chiacu '51, Magera '82, Luchin '90, pentru oaspeţi.

1-0: Mera a luftat la marginea careului de 16 metri, Axente a rămas singur cu portarul şi a înscris cu un şut plasat, de la aproximativ cinci-şase meciuri.

2-0: Apărarea formaţiei timişorene a făcut greşit pasul la ofsaid, Axente a scăpat singur spre poartă şi a majorat diferenţa cu un şut la colţul scurt, pe sub portarul Pantilimon, din unghi.

2-1: Magera a şutat de la marginea careului de 16 metri, Sergiu Costin a deviat balonul care a lovit transversala şi a ricoşat până la Chiacu, iar fotbalistul timişorean a reluat în poarta goală.

3-1: Defensiva oaspeţilor a greşit din nou din nou, balonul a ajuns la Ibeh, iar acesta a şutat la colţul scurt, execuţie care l-a surprins pe Pantilimon, care se aştepta la un şut la colţul lung.

În minutul 75, Magera a executat o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, uşor lateral dreapta, şi a trimis în barã, balonul a ricoşat la Chiacu, însă acesta a reluat pe lângă buturi.

3-2: Portarul Baotici a ieşit greşit la o centrare venită în urma unei lovituri de colţ, mingea a ajuns la Magera, care a reluat în plasă, de la aproximativ trei metri.

3-3: Pătraş a pierdut balonul pe flancul stâng, Magera a centrat în careu, iar Luchin a stabilit scorul final al partidei, 3-3, cu o lovitură de cap de la aproximativ 5 metri.

Oţelul: 1. Baotici - 3. Râpă, 18. Sg. Costin, 16. Sârghi, 23. Sălăgeanu - 29. Giurgiu, 26. Neagu (31. Jelev '85) - 7. L. Iorga (30. G. Paraschiv 64), 15. Ibeh, 6. Pătraş - 9. Axente (37. Viglianti '76). Antrenor: Dorinel Munteanu.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 2. Bonfim, 14. Mera (10. Artiom Karamyan '37), 16. Luchin, 20. Maxim - 26. Chiacu, 8. Vrsici, 13. Scutaru (7. Stancu '46), 77. Curtean (21. Goga '54) - 18. G. Bucur, 27. Magera. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Axente '25, Neagu '60 / Vrsici '59

Arbitri: Radu Petrescu (central) Ionel Popa, Iulian Radu (asistenţi) - Ciprian Amarandei (rezervă).

Observatori: Alexandru Popescu, George Ionescu.

Supervizor: Vasile Avram

La partidă au asistat aproximativ 4000 de spectatori.

În minutul 71, suporterii formaţiei FC Timişoara care au însoţit echipa la Galaţi i-au cerut demisia antrenorului Ioan Ovidiu Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici