Oţelul, opt ani fără gol pe stadionul Steaua

Echipa Oţelul Galaţi nu a mai marcat, în deplasare, de opt ani în întâlnirile directe din prima ligă cu Steaua, ultima reuşită a formaţiei gălăţene fiind semnată de Dragoş Mihalache, într-o partidă disputată la 30 octombrie 1999, scor 2-1 pentru gruparea "roş-albastră".

1 afișare
Imaginea articolului Oţelul, opt ani fără gol pe stadionul Steaua

Oţelul, opt ani fără gol pe stadionul Steaua

În ultimele două partide disputate în deplasare în actulul sezon al Ligii I, Oţelul a condus de fiecare dată cu 1-0, dar, la final, a încasat zece goluri: 1-6 cu Dinamo, 1-4 cu Poli Ştiinţa Timişoara.

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că partida cu Oţelul Galaţi din etapa a XIII-a a Ligii I reprezintă un nou început de drum pentru echipa pregătită acum de Marius Lăcătuş, căruia îi doreşte să debuteze cu dreptul. "Meciul cu Oţelul e un nou început de drum, e şi un început de drum pentru Lăcătuş, sper să fie un drum al rezultatelor bune. În afară de înfrângerea de la Cluj care m-a surprins, echipa era pe un drum normal. Este importantă o victorie, ar descătuşa echipa, care ar câştiga încredere şi moral pentru următoarele partide dificile, cu Timişoara, Sevilla sau Dinamo. Oţelul este o echipă surprinzătoare, face când meciuri bune, când unele mai puţin bune. Câteodată dă multe goluri, câteodată primeşte multe goluri. Oţelul joacă foarte mult pe cartea atacului şi de aici numărul mare de goluri. Jucăm însă acasă, unde nu mai avem voie să pierdem puncte dacă vrem să ajungem campioni", a spus Ilie.

Antrenorul echipei Oţelul, Petre Grigoraş, a spus că schimbarea antrenorului la Steaua nu cade bine pentru echipa sa. "În Ghencea nu are cum să fie decât foarte, foarte greu. În primul rând că noi n-am câştigat nimic în deplasare până acum, iar în al doilea rând la Steaua tocmai a venit un antrenor foarte iubit de public şi cred că ne va aştepta o atmosferă incendiară. Nu ne cade bine schimbarea de la Steaua, dar va trebui să ne mobilizăm, iar victoria obţinută cu Craiova să fie continuată de o evoluţie şi un rezultat bun în Ghencea." a declarat Grigoraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici