Ovidiu Haţegan va arbitra meciul dintre Sporting Lisabona şi FC Barcelona

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul dintre Sporting Lisabona şi FC Barcelona din Grupa D a UEFA Champions League, informează frf.ro.

133 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Haţegan va arbitra meciul dintre Sporting Lisabona şi FC Barcelona

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul dintre Sporting Lisabona şi FC Barcelona

Haţegan va fi ajutat la cele două tuşe de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar arbitri adiţionali vor fi Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu. Arbitrul de rezervă va fi Radu Ghinguleac.

În acest sezon, Haţegan a arbitrat partida dintre Celtic şi Astana din preliminariile UEFA Champions League. În stagiunea trecută, Haţegan a condus trei meciuri din faza grupelor în Champions League şi o partidă din fazele eliminatorii.

14 meciuri din Liga Campionilor şi 3 partide din preliminarii a arbitrat centralul român până acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici