(P) Ghid pariuri sportive în 2021: 4 lucruri pe care trebuie să le ştii

473 afișări
Imaginea articolului (P) Ghid pariuri sportive în 2021: 4 lucruri pe care trebuie să le ştii

Ce trebuie să ştii înainte să pariezi FOTO unsplash.com

Un hobby tot mai răspândit printre pasionaţii de sport îl reprezintă diversele tipuri de pariuri sportive, care sunt disponibile online şi acoperă un spectru larg de activităţi şi competiţii sportive. Iată cele mai importante 4 lucruri pe care trebuie să le ştii despre aceste pariuri:

1. Cum deschizi un cont la o casă de pariuri sportive online

Dacă vrei să începi să pariezi şi te-ai decis să deschizi un cont la o casă de pariuri sportive online trebuie să ai cel puţin 18 ani. Reţine acest lucru şi nu încerca să trişezi, pentru că vei pierde dreptul de a paria, odată cu banii pe care deja i-ai investit.

Dacă îndeplineşti această condiţie, înseamnă că poţi să alegi o casă de pariuri sportive unde să deschizi un cont de parior. Vei completa online un formular cu nume, prenume, adresa e-mail, număr de telefon mobil, data naşterii, gen, CNP, adresă de domiciliu, username şi parolă.

Furnizează doar date reale, pentru că acestea vor fi verificate prin trimiterea documentelor doveditoare, în termen de 90 de zile de la înregistrare, respectiv în 30 de zile de la prima depunere. Dacă nu corespund cu detaliile completate, contul tău va fi închis, chiar înainte să te lansezi în pariuri sportive.

2. Cum depui banii la o casă de pariuri sportive online

Depunere prin card bancar

Poţi să foloseşti card de debit sau de credit, singura condiţie este să poată fi utilizat pentru plăţi online. Cele mai populare carduri sunt Visa şi Mastercard. Dacă vrei să depui banii la o casă de pariuri sportive online prin card bancar, ai grijă să fie un cont la care eşti titular şi să treci în contul de utilizator numărul contului, pentru conformitate. Prin utilizarea cardului bancare depunerile se realizează instant.

Depunere prin transfer bancar

Dacă nu vrei să foloseşti cardul, poţi să apelezi la metoda clasică de transfer bancar,  dar trebuie să-ţi planifici cu grijă depunerile, pentru că sumele nu se alocă imediat, cu după 2 sau chiar 3 zile lucrătoare, aşa că fii atent să nu ratezi ziua de pariuri.

Depunere prin portofel online Skrill 

Poţi să foloseşti şi metode alternative de realizare a depunerilor, de exemplu prin portofel online. Suma de bani este transferată instant, dar depunerile în portofelul respectiv, de exemplu Skrill, se fac printr-un alt card bancar, transfer bancar, cartelă preplătită sau transfer de la un alt user de portofel Skrill. Prin această metodă controlezi fluxurile de bani pe care le pariezi, dar plăteşti comisioane de administrare şi comisioane pentru retrageri de bani.

Depunere prin cartelă preplătită Paysafecard

Similar cu acele cartele preplătite pe care le cumperi pentru telefonul mobil, există şi pentru depunerile de bani la case de pariuri sportive online această alternativă, preferată de jucătorii care nu folosesc card bancar pentru plasarea pariurilor.

Depunere directă la agenţiile stradale

Casele de pariuri s-au adaptat la mediul online, dar au păstrat şi o parte din infrastructura clasică, au preluat şi agenţii loto, aşa că ai posibilitatea să depui şi să retragi bani şi la sediul fizic al casei de pariuri sportive online. Nu este nevoie de card bancar, trebuie doar să te duci personal la sediul unei astfel de agenţii.

3. Cum pariezi la o casă de pariuri sportive online 

Ai cont activ, ai realizat şi prima depunere, acum poţi să pariezi online. Alege sporturile preferate, analizează pronosticurile şi verifică ponturile de pe site-urile de pariuri. Gestionează  banii înţelept, să nu-i pierzi pe toţi odată. Începe cu sume mici, este recomandat să pariezi chiar suma minimă admisă, până te deprinzi cu regulile de la casa de pariuri sportive online.

4. Cum retragi câştiguri de la casa de pariuri sportive online

Ai intrat în joc, ţi-ai încercat norocul şi priceperea la pariuri sportive, şi te gândeşti să retragi o parte din câştiguri. Nimic mai simplu: poţi să soliciţi suma dorită pe card bancar, s-o primeşti prin transfer bancar (durează ceva mai mult, până la 5 zile lucrătoare) sau prin celelalte metode la care ai apelat şi în cazul depunerilor: portofel online, cartelă preplătită sau retragere directă de la sediul agenţiei. Reţine că vei plăti un impozit pe suma câştigată din pariuri pe care vrei s-o retragi. În general casa de pariuri sportive nu percepe comision pentru primele două retrageri lunare, dar este bine să te interesezi care sunt regulile în această privinţă.

 

Informează-te şi distrează-te responsabil cu pariuri sportive. Mult noroc!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici