(P) Puma şi ProSport l-au adus pe Usain Bolt în România!

Desfăşurat duminică, 20 mai, la Salina Slănic Prahova, primul concurs de alergat pentru amatori, găzduit de o mină de sare, a polarizat toată atenţia lumii atletismului de la noi.

17 afișări
Imaginea articolului (P) Puma şi ProSport l-au adus pe Usain Bolt în România!

(P) Puma şi ProSport l-au adus pe Usain Bolt în România!

Decorul neconvenţional, numărul mare de participanţi - 200 - si prezenţa Nicoletei Grasu (multiplă medaliată la Mondiale şi Europene) - au transformat subteranul aflat la 200 m adâncime într-o adevărată arenă de Diamond League.

Iar organizatorii Puma şi ProSport au lucrat cu precizie de ceasornicar la fiecare amănunt. Pereţii au devenit cinematografe 3D pe care cel mai iute om al Planetei, Usain Bolt, făcea jonglerii cu pantofii săi Puma FAAS ( în jamaicană FAAS este slangul de la FAST) mai uşori ca un fulg, iar culoarele uriaşe, altădată loc de promenadă pentru vizitatori, au căpătat rol de piste interminabile. Piste pentru atleţii care au blocat speedmetrul la proba de viteză, dar şi pentru semifondiştii care au luat startul la proba de ştafetă sau în cursa de anduranţă.

Pentru câteva minute, toţi temerarii au intrat în pielea lui Bolt, mândria brandului Puma - organizator al evenimentului.

Citeste mai multe aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici