Pană: Este o şansă foarte bună pentru mine să-mi construiesc o carieră la nivel înalt

Tehnicianul Marian Pană a declarat, marţi, că numirea în funcţia de antrenor principal al echipei Gloria Bistriţa reprezintă o şansă foarte bună pentru el în construirea unei cariere la nivel înalt.

15 afișări
Imaginea articolului Pană: Este o şansă foarte bună pentru mine să-mi construiesc o carieră la nivel înalt

Pană: Este o şansă foarte bună pentru mine să-mi construiesc o carieră la nivel înalt (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Pentru perioada următoare obiectivele sunt clare: să câştigăm cât mai multe meciuri, cât mai multe puncte. Fiindcă cel mai important meci e cel care urmează, cel mai important lucru este să câştigăm trei puncte cu Oţelul Galaţi în etapa următoare. Trebuie să o luăm pas cu pas, să ne gândim la meciul care vine. Întreruperea campionatului pică bine pentru mine, am ocazia să cunosc jucătorii în aceste două săptămâni. Acest lucru mă va ajuta să mă edific asupra echipei", a spus Pană pentru site-ul oficial al grupării bistriţene, acfgloria.ro.

Directorul tehnic-manager general Florin Halagian a explicat motivele pentru care a decis să colaboreze cu Marian Pană. "A fost antrenor cinci ani la CS Otopeni, echipă pe care a promovat-o în Liga I, a antrenat la Suceava, la Bacău. E un antrenor bun, nu orişicine. Îl consider un tehnician priceput. Şi el, şi fratele lui, Costel, mi-au fost jucători, sunt băieţi foarte educaţi, corecţi, muncitori. Marian e un antrenor tânar, dornic de rezultate şi mă va ajuta foarte mult", a spus Halagian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici