Video Pancu: Prefer campionatul în locul Cupei UEFA

Jucătorul Daniel Pancu a declarat, după antrenamentul de miercuri dimineaţă, că, în opinia sa, echipa Rapid ar trebui, în sezonul viitor, să se axeze numai pe câştigarea campionatului, iar participarea în alte competiţii, cum ar fi Cupa UEFA, să treacă în plan secundar.

15 afișări

"Simt în aer că o să avem un an diferit. Prea ne-am chinuit în ultimul timp. Eu aş prefera să câştigăm campionatul şi să nu facem nimic în Europa sau în Cupa României. Cred că titlul ar trebui să fie principalul obiectiv al Rapidului", a spus Pancu.

Fotbalistul rapidist a precizat că noul antrenor al Rapidului, Jose Peseiro, a început pregătirea sezonului în mod diferit de cum era obişnuit. "Sunt convins că vom face treabă bună cu noua conducere tehnică. Cred că este un grup de antrenori profesionist, foarte serios, de care avem nevoie. Nu am mai început pregătirea în acest stil, direct cu mingea, cu antrenamente foarte plăcute, solicitante. Eram obişnuiţi să începem mai mult cu alergare aerobă cel puţin o săptămână, acum s-a schimbat. E un lucru nou pentru toţi jucătorii noştri", a afirmat Pancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici