Pancu va fi indisponibil până la finalul sezonului

Mijlocaşul Daniel Pancu a suferit o ruptură musculară şi nu va evolua în meciurile pe care echipa Rapid le va mai susţine până la finalul campionatului, a anunţat, vineri, antrenorul Marian Rada.

8 afișări
Imaginea articolului Pancu va fi indisponibil până la finalul sezonului

Pancu va fi indisponibil până la finalul sezonului (Imagine: Mediafax Foto)

"Pancu a suferit o ruptură musculară şi din păcate nu-l mai pot folosi până la finalul campionatului. Sunt două părţi: una rea, deoarece contam mult pe valoarea lui, dar partea bună este că îl voi avea pe bancă şi mă va ajuta la antrenamente", a declarat antrenorul Marian Rada.

Astfel, Pancu va lipsi de la meciurile cu Pandurii, de sâmbătă, cu Unirea Urziceni, din 23 aprilie, cu Dinamo, din 26 aprilie, cu UTA Arad, de la 2 mai, şi cu FC Vaslui, din ultima etapă, la 7 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici