Pandemia a dat peste cap acţiuni ale loturilor naţionale de fotbal. Ce decizie a luat FRF

  • Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal a decis să anuleze patru acţiuni ale loturilor naţionale.
  • Acestea ar fi trebuit să se desfăşoare în luna noiembrie.
  • Decizia vine în contextul situaţiei pandemice actuale.
265 afișări
Imaginea articolului Pandemia a dat peste cap acţiuni ale loturilor naţionale de fotbal. Ce decizie a luat FRF

Pandemia a dat peste cap acţiuni ale loturilor naţionale de fotbal. Ce decizie a luat FRF

Astfel, selecţionatele de juniori ale României U15, U16 şi U18 nu se vor mai reuni. Cea mai tânără reprezentativă a României ar fi trebuit să joace două partide amicale cu selecţionata similară a Moldovei.

De asemenea, România U16 şi-a anulat plecarea în Belgia, unde ar fi disputat şi ea o dublă amicală, iar reprezentativa U18 nu se va mai deplasa în Macedonia de Nord.

În plus, stagiul de pregătire al lotului naţional U19 de futsal, programat în perioada 2-9 noiembrie, nu va mai avea loc.

Decizia a fost luată din dorinţa de a proteja tinerii tricolori şi a diminua riscul infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici