Panduru: Toată lumea îl vedea plecat pe Stoichiţă în pantaloni scurţi şi l-a prins paltonul

Managerul sportiv al FC Steaua, Basarab Panduru, a declarat, marţi, că nimeni nu se aştepta la startul sezonului ca echipa "roş-albastră" să ocupe primul loc în clasament la sfârşitul turului Ligii I şi puţini îi dădeau şanse antrenorului Stoichiţă să rămână în funcţie până în iarnă.

25 afișări
Imaginea articolului Panduru: Toată lumea îl vedea plecat pe Stoichiţă în pantaloni scurţi şi l-a prins paltonul

Tehnicianul Stelei, Mihai Stoichiţă (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Nu credea nimeni că Steaua va termina pe primul loc sfârşitul turului. Toată lumea se temea să vină la Steaua şi toată lumea spunea că Steaua nu are lot de primul loc. Toată lumea îl vedea pe Stoichiţă în pantaloni scurţi şi în maiou când pleacă de la Steaua şi l-a apucat ditamai paltonul, căciulă în cap şi un fular din ăla mare la gât. Pentru mine e un pas mic, dar important parcursul Stelei în campionat. Dacă mă uit în urmă, se pare că e un pas şi mai mare pentru Steaua. Steaua, la sfârşitul turului, nu a mai fost pe primul loc din 2004. Steaua nu a mai avut golgheter (n.r. - Kapetanos) la sfârşitul turului din 2002", a spus Panduru.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici