Pârtia Lupului din Poiana Braşov, închisă pentru Campionatele naţionale de schi alpin

Pârtia Lupului din Poiana Braşov va fi închisă, de luni până sâmbătă, pentru organizarea Campionatelor naţionale de schi alpin seniori şi juniori şi Campionatele Universitare de schi alpin, amatorii sporturilor de iarnă putând schia în Masivul Postăvarul şi pe alte trei pârtii.

202 afișări
Imaginea articolului Pârtia Lupului din Poiana Braşov, închisă pentru Campionatele naţionale de schi alpin

Pârtia Lupului din Poiana Braşov, închisă pentru Campionatele naţionale de schi alpin (Imagine: Ghiţă Porumb / Mediafax Foto)

Primăria Braşov a anunţat că, în perioada 10 -13 martie, pe pârtia Lupului din Poiana Braşov se vor desfăşura Campionatele naţionale de schi alpin seniori şi juniori, iar în perioada 14-15 martie, Campionatele Universitare de schi alpin.

În prezent, în Poiana Braşov se schiază în condiţii bune în partea superioară a Masivului Postăvarul, pe pârtiile Sulinar, Drumul Roşu, Kanzel şi în condiţii satisfăcătoare în partea inferioară pe pârtiile Drumul Roşu, Sulinar, Bradul, zăpada fiind îngheţată.

Stratul de zăpadă măsoară aproximativ 30 de centimetri, atât în Postăvarul, cât şi pe pârtia Bradul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici