Patinaj artistic pe echipe, printre alte şase noi probe introduse în programul olimpic la Soci

Comisia Executivă a CIO a acceptat, miercuri, la Londra, să introducă şase noi probe la JO de la Soci: sărituri cu schiurile la feminin, half pipe masculin şi feminin, patinaj artistic pe echipe, ştafeta mixtă în biatlon şi ştafetă pe echipe la sanie.

95 afișări
Imaginea articolului Patinaj artistic pe echipe, printre alte şase noi probe introduse în programul olimpic la Soci

Patinaj artistic pe echipe, printre alte şase noi probe introduse în programul olimpic la Soci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celelalte cinci probe candidate pentru a intra în programul olimpic, schi şi snowboard slopestyle, atât la masculin, cât şi la feminin, şi schi alpin pe echipe vor face obiectul unei decizii ulterioare care ar putea fi luată la sfârşitul lunii mai sau începutul lunii iunie, după ce vor fi efectuate noi studii de fezabilitate la Soci.

"Introducerea acestor noi probe va fi apreciată de sportivi şi spectatori. Este vorba de sporturi interesante, care completează perfect programul existent şi care vor conduce la creşterea numărului de femei participante la JO", a declarat preşedintele CIO, Jacques Rogge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici