Patinaj viteză: Olandezii la a patra "triplă" după ce au ocupat locurile 1-3 în proba de 10.000 m

Sportivul olandez Jorrit Bergsma a câştigat, marţi, medalia de aur la patinaj viteză în proba de 10.000 metri de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, el fiind urmat de alţi doi conaţionali.

73 afișări
Imaginea articolului Patinaj viteză: Olandezii la a patra "triplă" după ce au ocupat locurile 1-3 în proba de 10.000 m

Patinaj viteză: Olandezii la a patra "triplă" după ce au ocupat locurile 1-3 în proba de 10.000 m (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bergsma a fost cronometrat cu timpul de 12 minute, 44 de secunde şi 45 de sutimi. Pe locurile următoare s-au clasat alţi doi patinatori olandezi, Sven Kramer (12:49.02) şi Bob de Jong (13:07.19).

Aceasta a fost a patra "triplă" reuşită de olandezi în probele de patinaj viteză, după ce ei au ocupat podiumul la 1.500 de metri feminin, 5.000 de metri masculin şi sprint 500 de metri masculin.

Olanda a câştigat 19 medalii (şase de aur) din 27 posibile în probele de patinaj viteză de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici