Patru capi de serie eliminaţi în prima zi la Roland Garros

Patru capi de serie, doi la masculin şi doi la feminin, au fost eliminaţi, duminică, în prima zi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

21 afișări
Imaginea articolului Patru capi de serie eliminaţi în prima zi la Roland Garros

Patru capi de serie eliminaţi în prima zi la Roland Garros (Imagine: Mediafax Foto)

Spaniolul Carlos Moya, cap de serie numărul 16, a fost învins de argentinianul Eduardo Schwank, cu scorul de 7-6 (7/4), 6-2, 6-7 (1/7), 4-6, 6-3.

Nicolas Lapentti din Ecuador l-a învins pe sârbul Janko Tipsarevic, cap de serie numărul 32, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-1, 7-6 (9/7).

La feminin, cehoaica Nicole Vaidisova, cap de serie numărul 15, a fost învinsă de compatrioata sa, Iveta Benesova, cu scorul de 7-6 (7/2), 6-1.

O altă cehoaică, Klara Zakopalova, a învins-o pe franţuzoiaca Virginie Razzano, cap de serie numărul 24, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici