Pavel Hodea: Poli Iaşi nu se mai află în pericol de a nu primi licenţa

Vicepreşedintele clubului Politehnica Iaşi, Pavel Hodea, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că gruparea din dealul Copoului şi-a plătit restanţele către bugetul statului şi nu va avea probleme cu primirea licenţei pentru ediţia viitoare de campionat.

54 afișări
Imaginea articolului Pavel Hodea: Poli Iaşi nu se mai află în pericol de a nu primi licenţa

Pavel Hodea: Poli Iaşi nu se mai află în pericol de a nu primi licenţa (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Am reuşit să plătim toate datoriile către bugetul de stat. Nu contează cum sau ce am făcut. Mult mai important este că Poli Iaşi nu se mai află în pericolul de a nu primi licenţa. Procedura de obţinere a licenţei este ca un examen. Până când nu vezi nota în carnet, nu te poţi bucura foarte tare. Aşteptăm ca membrii Comisiei să analizeze toate documentele trimise şi să ne dea scris, negru pe alb, că avem dreptul să continuăm în Liga I", a spus Hodea.

Oficialul ieşean a mai adăugat că singura problema rămasă de rezolvat pentru anul 2009, an luat în calcul pentru licenţiere, este litigiul cu formaţia Chimia Brazi, referitor la transferul fundaşului Ionuţ Costache.

"Mai avem de rezolvat litigiul legat de transferul lui Ionuţ Costache. Noi am achitat suma de transfer, însă acţionarii de la Chimia Brazi, care deţin drepturile asupra fotbalistului venit de la Petrolul Ploieşti, au cerut şi penalizări. Cazul este judecat la comisiile fotbalistice interne şi, în funcţie de ce decizie vor lua acestea, vom acţiona ca atare. Oricum, noi suntem optimişti. Nu cred că vom avea probleme cu luarea licenţei din această cauză", a încheiat Hodea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici