BEIJING 2022  Pe ce locuri s-au clasat Paul Pepene şi Raul Popa în proba de 15 km schi fond clasic

Proba masculină de 15 km schi fond clasic de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing i-a avut la start vineri pe sportivii români Paul Pepene şi Raul Popa. Aceştia s-au clasat pe locurile 30, respectiv 64.

279 afișări
Imaginea articolului Pe ce locuri s-au clasat Paul Pepene şi Raul Popa în proba de 15 km schi fond clasic

Paul Pepene


Titlul de campion olimpic al probei a fost câştigat de finlandezul Iivo Niskanen, în timp ce argintul i-a revenit rusului Alexander Bolshunov, campionul olimpic din proba combinată de schi fond 15 km + schiathlon 15 km. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat norvegianul Johannes Klaebo.

Paul Pepene a terminat cursa pe locul 30, cu un timp cu 2 inute şi 58 de secunde mai slab ca al câştigătorului. Aflat la prima sa participare la Jocurile Olimpice, Raul Popa a obţinut o clasare mai modestă, trecând pe locul 64, din cei 97 de concurenţi care au luat startul, la 5 minute şi jumătate distanţă de timpul finlandezului Niskanen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici