Pele l-a confundat pe Michael Jordan cu Michael Jackson - VIDEO

Fostul fotbalist brazilian Pele, ambasadorul candidaturii oraşului Rio de Janeiro la JO din 2016, a fost protagonistul unui moment comic la conferinţa de presă de la Copenhaga, după ce l-a confundat pe fostul baschetbalist Michael Jordan cu fostul cântăreţ american Michael Jackson, informează Marca.

55 afișări
Imaginea articolului Pele l-a confundat pe Michael Jordan cu Michael Jackson - VIDEO

Pele l-a confundat pe Michael Jordan cu Michael Jackson - VIDEO

Pele a fost întrebat de un jurnalist american ce crede despre absenţa lui Michael Jordan din delegaţia care susţine candidatura oraşului Chicago la Copenhaga, iar Pele a răspuns: "Nu ştiu dacă am înţeles bine întrebarea dumneavoastră... Este important să participi atunci când ţara are nevoie de tine. Eu îmi dau viaţa, dacă ţara îmi cere asta. Îmi dau viaţa, dacă sportul îmi cere asta. Nu înţeleg întrebarea despre Michael Jackson, ţinând cont de faptul că el nu este un jucător...", a spus Pele, stârnind hohotele de râs ale celor prezenţi.

În momentul în care a fost informat că întrebarea se referea la Michael Jordan şi nu la Michael Jackson, Pele a râs şi a spus: "Toată viaţa mea, am încercat să dau totul pentru Brazilia. De asta sunt aici".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici