Perechea Horia Tecău /Jean Julien Rojer s-a calificat în sferturi la Wimbledon

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon 2019, după abandonul perechii argentiniene Horacio Zeballos / Maximo Gonzales în setul patru, la scorul de 7-6, 3-7, 7-5, 4-3.

514 afișări
Imaginea articolului Perechea Horia Tecău /Jean Julien Rojer s-a calificat în sferturi la Wimbledon

Perechea Horia Tecău /Jean Julien Rojer s-a calificat în sferturi la Wimbledon

Meciul se îndrepta către o victorie a dublului româno-olandez. După un an 2018 destul de dificil, în care a fost chinuit de accidentări, românul joacă din nou un tenis de cea mai bună calitate în turneele de dublu. Alături de Jean Julien Rojer, Horia şi-a regăsit cadenţa şi este din nou în sferturile de finală la Wimbledon. Practic, perechea româno-olandeză s-a calificat între cele mai bune opt dubluri în al doilea turneu de Grand Slam consecutiv, după ce a realizat aceeaşi performanţă şi la Roland Garros.

Dar Horia şi Julien privesc şi mai sus la Wimbledon, mai ales că istoria le recomandă acest lucru. În 2015, Tecău şi Rojer au câştigat primul turneu de Grand Slam în această formulă de echipă. Românul mai are în palmares alte trei finale la All England Club la seniori, în perioada 2010-2012 alături de suedezul Lindstedt. În sferturile de finală, Tecău şi Rojer vor evolua cu învingătorii dintre Jebavy / Oswald vs Cabal / Farah.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici