Perechea Niculescu/Zakopalova, eliminată în turul doi, la Miami

Perechea Monica Niculescu /Klara Zakopalova (România/Cehia) a ratat, duminică, accederea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Miami, dotat cu premii în valoare totală de 5.427.105 dolari, informează wtatennis.com.

67 afișări
Imaginea articolului Perechea Niculescu/Zakopalova, eliminată în turul doi, la Miami

Monica Niculescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Niculescu şi Zakopalova au fost învinse în turul doi, cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră şi 22 de minute de joc, de perechea Alla Kudriavţeva/Anastasia Rodionova (Rusia/Australia).

Pentru participarea în turul doi, Niculescu şi Zakopalova vor primi un cec de 16.950 de dolari şi 120 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici